YRITYS
_

Palveleva sähköurakoitsija

Sähkö Sinisalo Oy on vakavarainen ja asiakkaiden arvostama sähköurakointiliike Helsingissä. Yritys on perustettu vuonna 2009. Toiminnan pääpaino on saneerauskohteissa – asiakkaina taloyhtiöt, yritykset, kaupungit sekä yksityiset henkilöt – toimialueena pääkaupunkiseutu sekä sen lähialueet. Sähkö Sinisalo Oy:n perusajatuksena on tehdä työt ammattitaitoisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti – aina. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 20 ammattilaista, ja sen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 3,6 milj.€.

Toimintamme perusajatus on tehdä työmme tunnollisesti ja kaikin tavoin asiakkaan tarpeet huomioon ottaen, painottaen juuri asiakkaalle tärkeitä asioita työssämme unohtamatta oman alamme moninaista lainsäädäntöä. Päivitämme säännöllisesti osaamistamme tällä erikoisammattitaitoa vaativalla alalla.

Osaava henkilöstömme on palveluksessanne tarvitsittepa ali- tai sivu-urakoitsijaa hankkeessanne tai vaikka pistorasian vaihtoa asunnossanne.

Yksityiset asiakkaat saavat tehdä tekemiemme remonttitöiden osalta kotitalousvähennyksen. Teemme mielellämme myös rakennussähkötöihin liittyviä vuosihuoltosopimuksia.